3D Print Factory

Mijn Hobby's.

Ik heb nogal vele en uiteen lopende hobby’s waaronder mijn Truck en Trailer in schaal 1:14, Tanks in schaal 1:16, het maken en programmeren van elektroniche schakelingen met behulp van o.a. enkele Raspberry Pi’s en Arduino’s, Fotograferen plus foto en films bewerken en niet te vergeten ben ik veel bezig met mijn 3D printers en het ontwerpen van 3D tekeningen. Vele hobby’s dus maar omdat ik al gepensioneerd ben heb ik veel vrije tijd voor al deze hobby’s, en breng dan ook vele uren door in mijn hobby kamer.

Mijn Trucks.

Ook één van mijn hobby’s is mijn Tamiya Grand Hauler truck. Ik heb exact dezelfde als hier rechts op de foto te zien is. 

Mijn Trailers.

Ik heb eigenlijk maar één originele Tamiya Flatbed Trailer in schaal 1:14. Dit zeer realistische model flatbad oplegger is geconstrueerd om te gebruiken in combinatie met onder andere mijn Tamiya’s Grand Hauler. 

Mijn Tanks.

Mijn volledig radiografische bestuurbare in schaal 1:16 getrouwe Leopard 2a6 RC tank, dit model bestaat voor circa 60% uit hoogwaardige metalen onderdelen zoals zink, messing en aluminium.

Mijn Raspberry Pi's

Een Raspberry Pi is een klein computertje, waarop je eigen software kan draaien.

Zelf speel ik graag met elektronica en heb daarom vele sensoren en diverse display’s. Op één van mijn Raspberry Pi’s heb ik de GrovePi add-on board zitten en maak zelf met Python leuke programmatjes en elektronische schakelingen.

Mijn Arduino's

Met Arduino is het mogelijk apparaten en objecten te creëren die reageren op hun omgeving door middel van digitale en analoge inputsignalen. 

Fotografie.

Ja ik trek er bij goed weer wel eens op uit om wat foto’s te maken van voornamelijk de natuur. 

Mijn 3D Printers.

Mijn 3D Printers, ja deze hobby is een beetje uit de hand gelopen. Het begon allemaal al weer velen jaren geleden toen de eerste 3D Printer voor thuis gebruik voorzichtig hun intrede maakte.