Tamiya Land Cruiser 40 Black 1:10 Monstertruck 4WD.

De schaalgetrouwe Toyota Land Cruiser carrosserie op het CC-01 terreinchassis is een perfect voorbeeld van de Japanse oer-terreinwagen. TAMIYA’s Black Edition is niet alleen zwart voorgelakt, maar heeft zwart verchroomde velgen, die ook bij het Toyota Tundra worden gebruikt. De carrosserie zelf is voorzien van nieuwe LED-inzetten voor de meegeleverde LED’s en beschikt over apart gevormde de zijspiegels, richtingaanwijzers en radiateurgrille. Aandrijving op alle wielen en hydraulische schokdempers geven het model een snelle voortstuwing en goede grip. De elektromotor en de accu zijn voor een uitgebalanceerde gewichtsverdeling centraal geplaatst. Voor zwaar terrein kan het achterste differentieel handmatig worden geblokkeerd. Hierdoor voldoet de TAMIYA’s Toyota Land Cruiser 40 Black Edition aan alle eisen van echte Off-Road fans.

Tactic TTX-300 - 3-Channel Steering Wheel Transmitter.

De Tactic TTX-300 is een 3 kanalen stuurwiel zender die ik bij deze Land Cruiser had gekocht. Deze is een 2,4 Ghz zender & ontvanger met Trim functie en servo reverse, BEC met onderspanning beveiliging en 3 kanaals FHHS System

Net als de Land Cruiser eigenlijk nooit meer gebruikt en staat hier nu stof te verzamelen.

Trucks Projecten.

Voor zowel Tamiya Grand Hauler en ander Trucks heb ik verschillende projecten gemaakt en hier op de website geplaatst. Er komen nog regelmatig nieuwe projecten bij dus hou deze pagina in de gaten.