Raspberry Pi Projecten.

Raspberry Pi als een WordPress webserver inrichten.

Je vind vele tutorials op het internet over hoe je een Raspberry Pi kunt inrichten als een Webserver met WordPress. Maar meestal werken deze maar half of zelfs helemaal niet, de meeste tutorials op het internet zijn dan ook niet meer van deze tijd. Het is daarom dat ik een geheel nieuwe tutorial heb geschreven die wel bij de tijd is een ook zonder problemen zal werken.

GrovePi installeren.

Hoe installeer je Dexterindustries GrovePi op uw Raspberry Pi
GrovePi+ is een systeem met 15 4-Pin-Grove-interfaces die Grove-sensoren met de Raspberry Pi verbinden. GrovePi+ is een gemakkelijk te bedienen modulair systeem voor de hardware-ontwikkeling met Raspberry Pi, zonder te hoeven solderen of een insteekprintplaat te gebruiken. Sluit uw Grove-sensoren aan en ga direct aan de slag.

FTP-server in te stellen op uw Raspberry Pi.

U wilt bestanden van uw Raspberry Pi en uw computer op afstand kunnen overbrengen zonder een USB-Stick of externe harde schijf te moeten gebruiken? Ik zal U hier laten zien hoe we het gemakkelijker kunnen aanpakken dankzij een FTP-server (bestands overdracht protocol) die, zoals de naam aangeeft, het mogelijk maakt om bestanden (ontvangen of verzenden) over te brengen naar een externe FTP server.

Meer projecten volgen…