Mijn Projecten.

Op de deze pagina leest U waar ik allemaal mee bezig ben.
Ook vindt U hier de al afgewerkte projecten van al mijn hobby’s.
Neem regelmatig eens een kijkje op deze pagina want ik werk hem constant bij met nieuwe projecten.

Raspberry Pi Projecten.

Hier vind je al mijn Raspberry Pi projecten in PDF formaat.

De Raspberry Pi draait op Raspbian, een Linux-distributie op basis van Debian en geoptimaliseerd om goed te draaien op Raspberry Pi-hardware. Het wordt geleverd met twee opties om te starten: Desktop of Lite. De desktopversie start op naar een vertrouwde desktop en wordt geleverd met veel educatieve software en programmeertools, evenals de LibreOffice-suite, Minecraft en een webbrowser. De Lite-versie heeft geen desktopomgeving, dus alleen de opdrachtregel en wordt geleverd met alleen de essentiële software.

Arduino Projecten.

Hier vind je al mijn Arduino projecten in PDF formaat.

Ja ik heb ook een tweetal Arduino’s de UNO en de MEGA. Arduino is een open-source physical computing-platform gebaseerd op een microcontroller board en een ontwikkelomgeving voor het schrijven van software voor de beschikbare boards. Dit platform is geschikt voor hobbyisten, artiesten, kunstenaars en iedereen die geïnteresseerd is in het maken en ontwerpen van slimme en creatieve objecten die kunnen reageren op hun omgeving. 

Trailer Projecten.

Hier vind je al mijn Trailer Projecten.

Ik heb eigenlijk maar één originele Trailer, en dat is de Tamiya Flatbed Trailer 56306. Deze heb ik ooit gekocht alleen voor de juiste maat voering van de onderdelen omdat ik mijn overige Trailers zelf ontwikkel en maakt. Zo heb ik al een eigen ontwerp gemaakt van een Flatbed Trailer, een Low Boy Trailer en een twee assige Dolly.

Trucks Projecten.

Hier vind je al mijn Trucks Projecten.

Ik heb eigenlijk maar één originele Truck, en dat is de Tamiya Grand Hauler. Voor deze Truck heb ik zelf enkele onderdelen en er kleine projecten van gemaakt.