Nieuws berichten

Hier leest je het laatste nieuws van mijn projecten.

Ik maak geen complete Trailers en Dolly's meer 

Beste hobbyisten, ik heb besloten geen complete Trailers en Dolly’s meer te gaan bouwen. Ik heb er gewoon de tijd niet meer voor. Wel kan ik deze Trailers en Dolly’s blijven leveren als Zelfbouw pakket, ik lever dan de 3D prints en U gaat zelf aan de slag, een bouwomschrijving is beschikbaar op de website. Wel kan ik de bijbehorende bandjes leveren, maar deze verkoop ik alleen in combinatie met een Trailer of Dolly.

Een Low Boy Trailer in Schaal 1/14

Ik heb een nieuw ontwerp gemaakt van een Low Boy Trailer met behulp van het ontwerpprogramma DesignSpark Mechanical. 
Dit is een drie assige uitvoering met een dubbele wielvelg, met een afneembare zwanenhals. De totale lengte is 115,5mm, en 180mm breed.

Een complete bouw omschrijving vind je hier.

One Axle Dolly

Nieuw in mijn assortiment Trailers is deze zogenaamde één assige Dolly met trekhaak. Deze kan ik kant en klaar, of als zelfbouw pakket leveren.

Two Axle Dolly - Met Zwanenhals

Nieuw in mijn assortiment Trailers is deze zogenaamde twee assige Dolly met Zwanenhals. Deze kan ik kant en klaar, of als zelfbouw pakket leveren.

Two Axle Dolly - Met Trekhaak

Nieuw in mijn assortiment Trailers is deze zogenaamde twee assige Dolly met trekhaak. Deze kan ik kant en klaar, of als zelfbouw pakket leveren.

Mercedes Benz Actros - Heavy Haulage Rack

Op verzoek van een gebruiker, heb ik de vraag gekregen of ik een Heavy Haulage Rack voor zijn Mercedez Bens Actros kon maken.

Nu hier het resultaat, bestaande uit een Zwart Rek, drie Lucht Tanks, een Diesel Tank en een Lucht Filter in de kleuren Aluminium.
Plus twee Opberg Kasten, hier in de kleur Blauw geprint, maar deze kan ik eventueel ook ik een andere kleur printen.

De afmeting van dit rek zijn:
183mm Hoog (inclusief voetjes)
170mm Breed
55mm Diep

Dit Rek past op een standaard Tamiya chassis, en kan worden bevestigd met vier 3M boutjes en moertje. Het Rek wordt gemonteerd geleverd, maar omdat U het misschien nog wilt verven of verweren, worden de diversen onderdelen los meegeleverd. Deze kunt U met behulp van een druppeltje seconden lijm vast zetten in het Rek.

Tamiya Banden in Schaal 1/14

Ik heb de afgelopen tijd best veel compleet gebouwde Trailers verkocht, maar dit resulteert nu dat ik op dit moment geen banden meer op voorraad heb. Ik heb er een 40 stuks besteld maar deze bevinden zich nog ergens in China. U kunt wel Uw bestellingen blijven door geven, maar de levertijd is afhankelijk van wanneer ik de banden thuis krijg.

Een Low Boy Trailer in Schaal 1/14

Ik heb een nieuw ontwerp gemaakt van een Low Boy Trailer met behulp van het ontwerpprogramma DesignSpark Mechanical. 
Dit is een twee assige uitvoering met een dubbele wielvelg, met een afneembare zwanenhals. De totale lengte is 1040mm, en 180mm breed.

Een complete bouw omschrijving vind je hier.

Een Flatbed Trailer in Schaal 1/14

Met het originele voorbeeld hier bij de hand van de Tamiya Flatbed Trailer Model TAM-56306 heb ik alle onderdelen 1/1 nagetekend met behulp van het ontwerpprogramma DesignSpark Mechanical. Maar dan op een manier zodat ik van de basis verschillende uitvoeringen kan maken, zoals een twee assige maar ook een drie assige Trailer, met een enkele of dubbele wielvelg.

Een bouw omschrijving vind U hier.
En hij is natuurlijk verkrijgbaar in de Winkel.

Een Drie Bubbelen Assen Set Schaal 1/14 (Zelfbouw)

Ik heb een nieuw set Trailer drie dubbele achter assen gemaakt in schaal 1/14.
Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg.

Deze drie dubbele assen set past op een standaard 1/14 chassis.
Gebruik een 5mm draadnaaf om de wiel velgen te monteren.

Nieuwe Categorie in de Winkel

Ik heb een nieuwe categorie Tanks in de Winkel geplaatst. In deze categorie vind je diverse artikelen in schaal 1/16 voor Uw RC Tanks hobby.

Nieuwe Categorie in de Winkel

Ik heb een nieuwe categorie in de Winkel geplaatst. In deze categorie vind je diverse artikelen die ik te koop aanbied. Kijk daar regelmatig even of er iets voor U bij zit want ik ga de komende tijd veel spullen opruimen. 
Voor meer informatie over de aangeboden artikelen, klik hieronder op het betreffende artikel.

Te Koop Aangeboden

Nieuw set Trailer enkele assen.

Ik heb een nieuw set Trailer enkele achter assen gemaakt in schaal 1/14. Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg. Deze enkele assen set past op een standaard 1/14 chassis. 

Raspberry Pi 4 Case

Voor de bezitters van de nieuwe Raspberry Pi 4 onder ons, heb een een 3D geprinte Case ter beschikking met de mogelijkheid er een 40mm Fan in te plaatsen.

Nieuw set Trailer dubbele achter assen.

Ik heb een nieuw set Trailer dubbele achter assen gemaakt in schaal 1/14. Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg. Deze dubbele assen set past op een standaard 1/14 chassis. 

Set Wielvelgen in schaal 1/14.

Ik heb een nieuw set Tamiya wielvelgen in schaal 1/14 gemaakt. Ik heb er twee versies van, één met een dubbele achter velg, en één met een enkele voor velg. Deze velgen zijn een kopie van de originele Tamiya velgen.