Nieuws berichten

Hier leest je het laatste nieuws van mijn projecten.

Een Flatbed Trailer in Schaal 1/14

Met het originele voorbeeld hier bij de hand van de Tamiya Flatbed Trailer Model TAM-56306 heb ik alle onderdelen 1/1 nagetekend met behulp van het ontwerpprogramma DesignSpark Mechanical. Maar dan op een manier zodat ik van de basis verschillende uitvoeringen kan maken, zoals een twee assige maar ook een drie assige Trailer, met een enkele of dubbele wielvelg.

Een Drie Bubbelen Assen Set Schaal 1/14 (Zelfbouw)

Ik heb een nieuw set Trailer drie dubbele achter assen gemaakt in schaal 1/14.
Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg.

Deze drie dubbele assen set past op een standaard 1/14 chassis.
Gebruik een 5mm draadnaaf om de wiel velgen te monteren.

Nieuwe Categorie in de Winkel

Ik heb een nieuwe categorie Tanks in de Winkel geplaatst. In deze categorie vind je diverse artikelen in schaal 1/16 voor Uw RC Tanks hobby.

Nieuwe Categorie in de Winkel

Ik heb een nieuwe categorie in de Winkel geplaatst. In deze categorie vind je diverse artikelen die ik te koop aanbied. Kijk daar regelmatig even of er iets voor U bij zit want ik ga de komende tijd veel spullen opruimen. 
Voor meer informatie over de aangeboden artikelen, klik hieronder op het betreffende artikel.

Te Koop Aangeboden

Eén Assige Dolly Schaal 1/14 (Zelfbouw)

Deze dolly is door mijn zelf getekend en met behulp van een 3D printer zijn de onderdelen geprint. Deze dolly wordt geheel compleet als 3D geprinte onderdelen aangeboden. Kan zelf worden uitgebreid met vier achterlicht LED’senkele assen set past op een standaard 1/14 chassis. 

Nieuw set Trailer enkele assen.

Ik heb een nieuw set Trailer enkele achter assen gemaakt in schaal 1/14. Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg. Deze enkele assen set past op een standaard 1/14 chassis. 

Raspberry Pi 4 Case

Voor de bezitters van de nieuwe Raspberry Pi 4 onder ons, heb een een 3D geprinte Case ter beschikking met de mogelijkheid er een 40mm Fan in te plaatsen.

Nieuw set Trailer dubbele achter assen.

Ik heb een nieuw set Trailer dubbele achter assen gemaakt in schaal 1/14. Ik heb er twee versies van, één met een achter as lengte van 120mm voor een dubbele wiel velg, en één met een lengte van 140mm voor een enkele wiel velg. Deze dubbele assen set past op een standaard 1/14 chassis. 

Set Wielvelgen in schaal 1/14.

Ik heb een nieuw set Tamiya wielvelgen in schaal 1/14 gemaakt. Ik heb er twee versies van, één met een dubbele achter velg, en één met een enkele voor velg. Deze velgen zijn een kopie van de originele Tamiya velgen.