Mijn Hobby's

Ja mijn hobby’s, dat zijn er nogal enkele. Zoals gezegd hou ik mijzelf graag bezig met mijn Tamiya Grand Hauler en probeer deze regelmatig te voorzien van nieuwe updates die ik zelf maak met behulp van enkele 3D Printer waarover ik beschik. Daarnaast heb ik enkele Raspberry Pi’s 3B+ en Arduino’s waarmee ik regelmatig bezig ben met het maken van elektronische schakelingen. Ook heb ik enkele 3D Printers in mijn hobby kamer staan die ik vaak inzet om onderdelen voor mijn projecten te printen. Al met al ben ik vrijwel dagelijks in mijn hobby kamertjes bezig, want vrijetijd heb ik in overvloed.

Mijn Trucks.

Ik knutsel graag aan mijn Tamiya Grand Hauler, zo heb ik enkele onderdelen en trailers voor deze truck zelf ontwikkeld en met behulp van een 3D Printen samen gesteld.

Mijn Trailers.

Zelf heb ik de orginele Tamiya Flatbed Trailer 56306.
Maar ik heb zelf ook een aantal Trailers gemaakt met behulp van een 3D Printer, bekijk ze maar eens.

Grondverzet.

Ook heb ik enkele Huina grondverzet voertuigen waaronder een Excavator en een Kraan in schaal 1/14.

Raspberry Pi's.

Onder anderen draait deze website op een van mijn Raspberry Pi’s 4B met SSD drive op een eigen webserver. 

Arduino's.

Ook programmeer ik wel eens elektronische schakelingen voor mijn Arduino’s, ik doe dit onder anderen in Python en maak graag gebruik van bijbehorende elektronica.

3D Printers​.

3D ontwerpen maken voor mijn hobby’s en deze op een eigen 3D Printer maken vind ik één van de hobby’s waar ik met plezier veel tijd aan besteed.

Zoals je hierboven kunt zien heb ik nogal wat hobby’s waar ik mezelf mee vermaak. De komende dagen c.q. weken zal ik proberen hier te vertellen wat deze hobby’s voor mijn betekenen. Ik moet dus nog een aantal pagina’s hier aan besteden, kom dus gerust even kijken wat ik al klaar heb.