Flatbed Trailer.

Met het originele voorbeeld hier bij de hand van de Tamiya Flatbed Trailer Model TAM-56306 heb ik alle onderdelen 1/1 nagetekend met behulp van het ontwerpprogramma DesignSpark Mechanical. Maar dan op een manier zodat ik van de basis verschillende uitvoeringen kan maken, zoals een twee assige maar ook een drie assige Trailer, met een enkele of dubbele wielvelg.

Zoals U van mijn gewend bent kunt U de hier boven beschreven Flatbed Trailer ook bij mijn bestellen in een twee of drie assige uitvoering.

1. U kunt het Basis chassis bestellen, dus zonder de wielassen.
2. U kunt de twee assige uitvoering bestelen, eventueel met of zonder wielvelgen.
3. U kunt de drie assige uitvoering bestellen, eventueel met of zonder wielvelgen.

Voor de eerste drie mogelijkheden maak ik voor U alle 3D ge-printe onderdelen, maar deze worden geleverd zonder de benodigde 3M boutjes, moertje en ringetjes.
Ook voor de benodigde achterlicht glaasjes en kings pin moet U zelf zorgdragen, maar waar U deze eventueel kunt bestellen vindt U hier in de omschrijving terug.
Dit geld ook voor de benodigde Tamiya Banden, ook deze moet U zelf al hebben of bestellen, ook hiervoor heb ik de bestel link in de omschrijving staan.

Er is ook een mogelijkheid dat ik voor U een van hier boven staande Flatbed Trailers compleet bouw naar gelang Uw wensen, maar daar breng ik dan wel extra kosten voor in rekening, die U zich ook kunt besparen door aan de hand met het hierboven omschreven bouw verslag zelf aan de slag te gaan.

Prijs opvragen.

Wilt U graag weten wat de kosten zijn, dan kunt U hieronder aangeven wat eventueel Uw wensen zijn. Aan de hand van Uw wensen zal ik de kosten berekenen, en U dit even door mailen.

Kies de optie "Zonder Wielassen" als U Uw eigen wielassen wilt monteren. Dan krijgt U het chassis deel met standaard gaten voor de Tamiya 1/14 afmetingen.
Ik kan een Wielvelg mee leveren, deze worden ge-print in de kleur Zilver. Kiest een enkele velg voor een Wielas van 140mm, of een dubbele velg voor een wielas van 120mm.
Ik kan de Flatbed Trailer afwerken met of zonder een houten vloer.
Ik kan voor U een complete Flatbed Trailer bouwen, inclusief Achterlicht glaasje, King Pin, Banden en afgewerkt met een houten vloer, al naar gelang wat U hierboven wel of niet hebt aangevinkt.
Eventuele opmerkingen kunt U hier toevoegen.